Dagboek van een prinses

Blog The Princess Diaries: Weekje vooraf

The Princess Diaries: Weekje vooraf

Ik zal het kort houden, want we hebben zoveel gedaan dit weekend dat het misschien vervelend wordt om te lezen ;).

Vrijdag ben ik met de vriendengroep bij de zitting in Riethoven geweest. Super gezellige avond met veel gelachen en veel plezier.

Zaterdag ochtend was het tijd om een kijkje te gaan nemen bij de wagenbouwers van de Bonte Stoet. Fantastische wagens gezien waar vele uren werk in zit, maar waar ook nog wel wat uren gebouwd/geplakt/geverfd moet worden. Mooi om te zien hoe iedereen het toch altijd voor elkaar krijgt met een fantastische wagen mee te kunnen rijden in de optocht.
Na de hele dag op pad geweest te zijn om de wagens te bekijken was het tijd om snel om te eten en om te kleden om naar de zitting op ’t Loo te gaan. En weer een super leuke en gezellig avond gehad. Dit keer niet in tenue, maar een gekozen outfit door de prins en prinses.

Toch ging zondag ochtend de wekker weer om 7.30uur om naar Lieshout te vertrekken. Tijd voor de prinsenfoto voor het Eindhovens Dagblad bij Bavaria. Super gaaf om een keer mee te mogen maken en wat was het druk! Zoveel verschillende verenigingen, met ieder z’n eigen tenue. In een woord fantastisch!

’s Middags zijn we nog naar de prinsreceptie geweest van de Piepteuten. Ook weer een fantastische middag gehad. Mooi om te zien dat zo veel mensen zich inzetten om ook voor de jeugd een fantastische carnaval neer te zetten. Petje (lees kroontje) af!
Natuurlijk heb ik alle vrije minuten tussen de activiteiten door weer lekker geknutseld. En het begint er onderhand op te lijken. Komen jullie tijdens de optochten kijken hoe ze er uit zien op de wagen?

Ik laat jullie weten hoe de carnaval was!
Tot in de Gouden Leeuw of ergens anders in Bergeijk!

Liefs,
Prinses Femke

Reacties zijn gesloten.