Dé talentenjacht van carnaval 2016: Teutengat’s Got Talent!

Heb jij talent en wil je dat aan heel Teutengat laten zien op carnavalsdinsdagmiddag? Meld je dan aan voor Teutengat’s got Talent! Deze ludieke en carnavaleske talentenjacht wordt in 2016 voor het eerst georganiseerd in de Gouden Leeuw. Kun jij zingen, dansen, moppentappen, goochelen, kunstfluiten of muziek maken met je oksels? Dan ben jij de ideale kandidaat voor Teutengat’s got Talent.

Ben jij de nieuwe Anouk, André van Duin of Hans Klok? Bewijs het maar op het podium van de Gouden Leeuw! Je wordt beoordeeld door een professionele jury en maakt kans op de hoofdprijs van 350 euro! Zo verdien je in één klap je carnaval terug! Ben je in je eentje of met een groep? Het maakt niet uit. Iedereen is welkom. Weet jij de jury te overtuigen van jouw talent? Aanmelden kan via teutengatsgottalent@outlook.com.

Ben je nou minder getalenteerd of heb je podiumvrees? Dan kun je altijd nog komen kijken, luisteren, klappen en joelen. Teutengat’s got Talent is de ideale manier om carnaval 2016 af te sluiten. Dat mag je niet missen! Uiteraard kan zo’n festijn maar op één plek worden georganiseerd: De Gouden Leeuw in Bergeijk! Kom dus allemaal op dinsdag 9 februari om 16:11 uur naar Teutengat’s Got Talent!

Teutengats got talent

Reacties zijn gesloten.