prinses diaries nieuwe prinses

Princess Diaries: Wat duurt het toch lang

Wat duurt het toch lang….

Het moment dat je toezegt op het prinses zijn tot aan de prinsverkiezing. Het heeft 3 maanden geduurd maar het voelde wel een half jaar. Eerst heb ik het mijn moeder vertelt omdat ik er met iemand over wilde praten. Toen ik eenmaal toegezegd had moesten er afspraken gepland worden met de betrokken personen van de Teuten om het een en ander te regelen. Wanneer je ouders dan een eigen zaak hebben is het toch best moeilijk om niets aan je vader te laten merken, daarom hebben mama en ik besloten om het papa ook maar te vertellen. Die reactie was al goud waard!

En dan moet er nog een jurk gekocht worden. Het was erg leuk om de jurk voor de eerste keer aan te hebben, het werd meteen een stuk echter. Er moesten ook al foto’s gemaakt worden, wat een lol kun je hebben tijdens het maken van de foto’s. Met de nieuwe prins en adjudant, maar natuurlijk ook met vorst Arold en vorstin Margo.

De laatste 2 weken duurden erg lang, ik had er heel erg veel zin in maar de zenuwen kwamen toch ook wel steeds meer naar boven. Het wordt vast een geweldige avond en we gaan er een groot feest van maken.

Liefs,

Secret Prinses

Reacties zijn gesloten.