prinses diaries nieuwe prinses

Dagboek van een prinses deel 6: the final countdown

Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zaterdag 18 november.

Dit is het laatste deel, wat ik schrijf in anonimiteit. Na deze week mag eindelijk iedereen het weten. We hebben maanden naar dit moment toe geleefd, ons bezig gehouden met alle voorbereidingen en genoten van de bijbehorende voorpret.

Het lastigste deel van dit anonieme bestaan is toch wel echt alles wat er in je omgeving gezegd wordt, alle speculaties, vragen en opmerkingen. Gewoon niet te doen.

Ik kijk zo uit naar het moment dat het hoge woord eruit is, het gedeeld mag worden met de rest van Bergeijk en om alle reacties te horen.

Waar ik vorige week nog vooral in de relax modus zat, beginnen de zenuwen nu toch steeds meer te komen. Hoewel ik geen vreemde op het podium ben, is dit totaal iets anders. Hopelijk kan ik zaterdag die zenuwen snel achter me laten en vooral genieten van het moment.

Ik hoop dat we er met z’n allen een leuk fisje van gaan maken. Met een dansje, een drankje en heel wat muziek. Eentje waar we met veel plezier op terug gaan kijken.

Het aftellen kan nu echt beginnen, nog maar heel even!

 

Liefs,

 

De toekomstige prinses

Reacties zijn gesloten.