prinses diaries nieuwe prinses

Dagboek van een prinses deel 5: stilte voor de storm

Het komt nu steeds dichterbij, nog twee weken en dan is het eindelijk zover.

Voordat het carnavalsgeweld losbarst, geniet ik nog even van de rust. Het lijkt me de uitgelezen kans om helemaal in de relax modus te komen en door de wasstraat te gaan.

Dus tijd voor een gezichtsmaskertje, manicure, kappersafspraak en een bezoekje aan de sauna.  Het haar en de make-up zijn geoefend via een ‘tutjetorial’ op YouTube, ik ben er helemaal klaar voor. 

Daarnaast ben ik me vast aan het voorbereiden op alle taken die me straks te wachten staan, ik oefen al regelmatig op de dansvloer om de voetjes te trainen. Maar ook het veelvuldig meezingen om de stem warm te houden, zodat ik straks lekker kan meelallen met alle carnavalskrakers. 

Je kan maar iets te doen hebben in de tussentijd.

 

Liefs,

De toekomstige prinses

Reacties zijn gesloten.