prinses diaries nieuwe prinses

Dagboek van een prinses deel 2: Say yes to the dress

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang.

Waar ik toch wel heel erg naar uitkeek is het shoppen van een jurk. Wie wil er nu niet een goed excuus hebben om een keer allemaal verschillende jurken aan te trekken

Na wat speurwerk op het internet, heb ik een beeld van wat ik ongeveer zou willen. Slim zou je denken, maar dat bleek in eerste instantie toch tegen te vallen.

De eerste shopsessie was niet helemaal wat ik voor ogen had. Na een aantal jurken te hebben gepast, had ik nog steeds niet het gevoel dit is ‘m. Ik had toch een ander beeld in mijn hoofd en wilde het niet voor minder doen. Ik wilde een wauw gevoel hebben en dat had ik nog niet gevoeld. Inmiddels begint de tijd ook een beetje te dringen, dus we moeten door.

Opnieuw de opties bekijken, zijn er nog andere winkels of misschien kan ik een jurk laten maken.

Door een tip kwam ik terecht bij een andere winkel. Wat was dit een leuke pas sessie, een hele lieve eigenaresse, die helemaal samen met je de jurk gaat uitzoeken. Ik heb daar dus ook DE jurk gevonden en kan niet wachten om deze te gaan dragen. Een hele opluchting en een van de belangrijkste dingen, die ik af kan vinken op het to-do lijstje.

Nu door met de andere voorbereidingen, zoals bijvoorbeeld de hints. Wat is dit lastig, over alles ga je dan twijfelen. Is het niet te makkelijk, deze hebben ze toch meteen door. Na heel wat hints te hebben opschreven en een aantal geschrapt te hebben, is het gelukt.   

In de praktijk gaat blijken, hoe goed de hints zijn. Ik ben heel benieuwd of mensen in de buurt gaan komen en ga vast oefenen op mijn pokerface.

Liefs,

De toekomstige prinses

Reacties zijn gesloten.