prinses diaries nieuwe prinses

Blog: The secret Princess

Yes! Het komende Carnavalsjaar ben ik PRINSES!!!

Ik zou het zo graag iedereen willen vertellen. Want mensen die mij n béétje kennen, weten dat ik zoiets eigenlijk niet voor me kan houden. Hoe hou ik dit geheim voor thuis, werk, sport..? Leuk, maar erg lastig dus. Het idee dat ik dit weet, en de ander waarmee ik sta te praten juist niet. Ik zou het dan van de daken willen schreeuwen ….

Er is duidelijk gezegd; je mag er met niemand buiten je gezin of vetrouweling(e) over praten. Maar omdat ik er met niemand over mag praten, wil toch niet zeggen dat ik er niet over mag schrijven!

Daarom, om het vol te kunnen houden tot de 17e nov. (Prinsenverkiezing Gouden Leeuw… komt allen!) vertrouw ik mijn heimelijke belevingen enkel toe aan u als lezer van mijn blog.

Het begin

Toen Wiljan (Vurzitter CV De Teuten) ons vroeg, dacht ik gelijk … ‘Wow, dat lijkt me errug leuk!!’ Wat een eer dat ze ons vragen. Nu maar hopen dat de Prins de juiste keuze maakt! Om het te doen… en om de juiste Prinses te kiezen! Want anders….😤😢😜 ha ha. Zoals je zult begrijpen… t is goed gekomen met een beetje passen en meten. Yes dus!

Voorbereiding
Ik denk dat ik 2 weken later al een jurk stond te passen! Niet verwacht, maar ik stond binnen een halfuur alwéér buiten… Dit is me enkel eerder overkomen met het zoeken van een trouwjurk. Als ik normaal gesproken ga shoppen ben ik uren bezig. Dus ik hou me maar vast aan het feit dat je voor een goede en belangrijke keuze in je leven, niet veel tijd nodig hebt en puzzelstukjes sneller in elkaar vallen.

Nu ik de jurk had moest ik deze passen met de Prinsessen-mantel, kroontje en sjerp. Jeetje, wat voelde dit onwennig… het échte gevoel moest nog wel komen.

Ook moesten we hints bedenken richting de Prinsenverkiezing en stukjes schrijven voor het Teuten-carnavalsblad. ‘Liefst zo snel mogelijk..’ was de opdracht van Vurzitter Protocolair… maar ja, makkelijker gezegd, dan gedaan.. pfff.

Er komt in een korte tijd heel veel op je af, allemaal nieuwe dingen… en niet te vergeten; ssst… mondje dicht!!

Foto’s maken
Onlangs hebben we op een avond foto’s gemaakt … in vol ornaat, helemaal afgekleed als Prinses. Ik had er de hele dag kriebels van in mijn buik, zo spannend! Maar het was erg leuk. En al een stuk minder onwennig, dankzij de fijne mensen om me heen!

We kregen hier wel een voorproefje van wat ons te wachten staat. In het volle spotlight… niet normaal, daar krijg je t warm van. Ik ben erg benieuwd naar t resultaat, maar ja wat kan er fout gaan? Het is en blijft Carnaval.

Op naar de 17e
Zoals ik al schreef, kan ik niet wachten om me bekend te maken als Prinses. De uitdrukkingen op het gezicht van familie, vrienden en kennissen… daar ben ik zó benieuwd naar!! 😃

Al met al is het een hectische, maar hele leuke tijd! Nu op naar de Prinsverkiezing op 17 november om 11 voor 8 In de Gouden Leeuw. Heeéél veel zin in!

Zie ik jullie daar? Tot dan!

xxx jullie Prinses

 

Reacties zijn gesloten.