DSC_0081 2023 (1)

Blog The Princess Diaries

Lief dagboek,

De vorige keer vertelde ik dat we gevraagd zijn om prins en prinses te worden. We gaan ervoor en dat betekend het avontuur meteen van start gaat. Adjudant zoeken en hopen dat deze net zo enthousiast is samen met zijn vrouw natuurlijk. Alweer zo’n spannend moment, maar gelukkig is daar snel een JA.

Het gaat nu echt gebeuren geen weg meer terug. Afspraak maken voor mijn jurk, sjerp en kroontje. Dit is echt een hele leuke dag. Je voelt en ziet het gewoon gebeuren, IK WORD DE PRINSES! Maar alles moet geheim blijven. Dat levert al regelmatig grappige, bijzondere situaties op. Soms lastig omdat ik normaal gezien niet ben van het negeren van mensen of af en toe een leugentje vertellen om uit een bepaalde situatie te blijven. Gelukkig duurt dit niet zo lang meer! 20 november mag iedereen het weten.

We gaan gauw aan de slag om alle hints te bedenken. Dat is een hele klus, maar weer een hilarische avond met een gezellige clubje. Ik voel me steeds meer als een vis in het water, het gaat goed komen. Serieus als het moet, lachen en gek doen als het kan. Nu ik toch op dreef ben schrijf ik meteen het voorwoord voor het Teutenblejke, kan maar klaar zijn.

Spannend blijft het voorlopig nog. De foto moet gemaakt worden, maar de jurk is nog te lang. Zou de jurk op tijd klaar zijn? Ik hoop het. Alles komt goed. Tijdens de foto is onze kennismaking met de Vorst en Vorstin, heel nieuwsgierig hoe dit zal zijn. Zouden ze nog wel zin hebben in Carnaval? Verleerd zullen ze het wel niet zijn ondanks het gekke jaar wat we achter de rug hebben.

Lief dagboek, tot de volgende keer.

Xxx de prinses

Reacties zijn gesloten.