PrinsesMargo

Blog The Princess Diaries: Kerstmarkt & Prinsreceptie Riethoven

Hallo lieve lezers, hier weer een klein berichtje van jullie prinses.

14 december.. een mooi evenement stond gepland.. Kerstmarkt Bergeijk! Of wij als viertal (Prins, prinses, adjudant en Vorst) de kaarten voor de zittingsavonden wilden verkopen. Tuurlijk wilden we dat.. BRRR wat was t koud.. maar de sfeer maakte veel goed!! Bekende en onbekende gesproken met of zonder proosten met Schrobbelaar.. We stonden in de heerlijke oliebollenlucht van onze Eric en Milene van Dinter!! De eerste kaarten werden verkocht… maar je kan ze nog halen bij de Gouden Leeuw en bij Luxe bakker Eric van Dinter of via de mail penningmeester@cvdeteuten.nl én zelfs via Facebook!! Dus schroom niet en maak er, met ons, elke zittingsavond een feestje van!! 😊🎉

 

Voor zaterdag 15-12 stond de receptie van de Prins van Riethoven op de planning.. Wat ik moest verwachten.. weet ik niet.. dus lekker relaxed en zonder verwachtingen richting Riethoven.

Eenmaal binnen moesten we even wachten tot we werden omgeroepen om Prins Johannes d’un Urste en zijn gevolg te feliciteren en een fijne carnaval toe te wensen. Maar.. dat podium… dat blijft vooralsnog een dingetje.. laat mij maar hossen tussen de mensen ipv in de spotlight.. (Haha beetje lastig als prinses vd Teuten.. 😎)

Nadat alle verenigingen en genodigden waren geweest werden wij nog even op t podium geroepen.. en daar kregen wij onze 1e officiële onderscheiding.. toch speciaal!!

   

Na alle plechtigheden barstte het feest los! Ik heb gezongen, gedanst en uiteraard een aantal polonaises meegedaan!!! Wat hebben we toch een gezellige raad en dames vd Teuten!! Was zeer geslaagd!!

Riethoven, bedankt voor dit gezellige feestje, gelukkig hebben we de foto’s nog 😜

Voor alle lezers een héle fijne kerst en een gezond en liefdevol 2019!! Tot volgend jaar!! Alaaf!!

Liefs Prinses Margo

Reacties zijn gesloten.