PrinsesMargo

Blog The Princess Diaries: Daar zijn we weer!

Daar is ze nog een keertje.. 😉

We hebben weer t een en ander meegemaakt.. Zijn van de ene verrassing in de andere gevallen.. allemaal geweldig!

 

Het begon 27 januari.. we werden om 14.00 in onze residentie de Gouden Leeuw verwacht voor de nieuwjaarsreceptie vd Teuten… zelfs dag ervoor nog met een verbaasde Linda over gehad.. en ik dacht nog.. die regelt deze dingen toch.. 🤔 en nu is ze t vergeten.. diezelfde zaterdagavond ook nog Stijn eraan herinnerd omdat die ook vergat de receptie te vermelden.. (stiekem dacht ik.. oh misschien gaat dit niet door en hebben we de zondagmiddag vrij.. 😇) maar er viel nog geen kwartje.. Dus toen ik nog met mn haar bezig was en Arold in de douche stond.. kwam het hele gevolg binnenvallen.. en ik kijk en zie de dozen die ze vast hadden.. en dacht.. oohh tuurlijk.. 😂😂

Iedereen vloog alle kanten op met ballonnen of slingers.. hoewel ik t écht super leuk vond heeft t toch wel een minuut of 40 geduurd eer ik gewend was.. Nu is planning en het zorgen uit handen geven niet mijn sterkste punt dus wist ik waar t vandaan kwam.. 😇😂

Het was écht een héle gezellige middag waarna we rond 18.30 doorgingen naar de blokrepetitie voor de zittingen.

Ook nog nooit meegemaakt.. maar heb toen al genoten! En t bleef nog lang onrustig.. er zijn wat Teuten bij.. die maar moeilijk naar huis kunnen.. 😜😜 Uit de grond van mn hart zeg ik.. wat een gezellige bende en wat fijn dat ze zichzelf zo open stellen voor toch 2 vreemde eenden in de bijt.. Bedankt!! 😘

 

Volgende keer zal ik een stukje schrijven over mijn beleving van de zittingen!! En op t moment dat ik dit schrijf hebben we de 1e al achter de rug.. en ik kan je beloven.. HET IS EEN GEWELDIGE ZITTING MET HILARISCHE STUKKEN, GARANTIE VOOR EEN AVONDJE HEERLIJK LACHEN!!

 

Liefs jullie prinses

Alaaf!

Reacties zijn gesloten.