DSC_0081 2023 (1)

Blog The Princess Diaries

Lief dagboek,

HET komt langzaam dichterbij. Carnaval begint weer wat vaker het gesprek te worden. Op sommige plaatsen zijn de prinsen, prinsessen en hun adjudanten al bekend gemaakt, in andere plaatsen zijn de verenigingen druk bezig met het voorbereiden van een te gekke middag of avond waarbij de uitroeping van de prins, prinses en adjudant de hoofdact is en ze bekend gemaakt gaan worden.

Voor mij duurt het nog zo’n week of 4 voordat ik me in vol ornaat aan jullie bekend mag maken. Sommigen kunnen je dit exact in dagen en misschien zelfs wel in uren aan je vertellen😉 Ik houd het op ruim 4 weken, een beetje afhankelijk van wanneer jullie dit te lezen krijgen. Van stress heb ik nog geen last. Ik heb geleerd van vorig jaar dat je je gek kan laten maken, maar dat dat geen zin heeft. Natuurlijk zal het, naar mate de dag dichterbij komt, wel spannender worden. Voor nu lijkt het allemaal wel goed te komen.

Ik krijg zin in een gezellige Carnaval !!!! Ik heb alle series met een prinses in de hoofdrol afgelopen jaar( ik had er royaal de tijd voor) bekeken ter voorbereiding op de rol die ik dit jaar mag vervullen.  En ik heb gesprekjes gevoerd met een aantal oud-prinsessen, dus dat zit wel snor. Ik hoop dat mijn enthousiasme, jullie een beetje aansteekt en jullie er ook weer zin van krijgen. Als ik naar de planning met alle activiteiten kijk zijn er genoeg momenten om elkaar te zien en er een feestje van te maken. Te beginnen op 19 november bij β€œde Gouden Leeuw”, natuurlijk!

Lief dagboek, tot de volgende keer.

XXX jullie prinses .

Reacties zijn gesloten.