DSC_0081 2023 (1)

Blog The Princess Diaries

Lief dagboek,

JA, CARNAVAL GAAT DOOR!!!! Er is goed nieuws gekomen voor alle liefhebbers van carnaval. Nog niet als vroeger, maar de carnavalspakjes kunnen tevoorschijn worden gehaald en hoppa in de polonaise. Er is nog snel een leuk programma gemaakt. Mooi om te zien. Waar een wil is, is een weg!

Ik ben benieuwd hoe het zal zijn, iedereen bij elkaar. Nog gauw even kijken of ik een verrassend carnavalspakje kan vinden voor een avondje carnaval vieren. Hossen, zingen en dansen op alle carnavalskrakers alsof het nooit anders is geweest. Daarna de spullen opruimen en dromen over het dat bijzondere moment waar ik nu al zolang op wacht……….De jurk die ik eigenlijk zou dragen blijft in de kast. Ik hoop dat ik hem eind van het jaar wel aan mag.

Ik wens iedereen een gezellige carnaval ………..ALAAF!

Lief dagboek, ik vind het spannend om met mijn geheim carnaval te vieren in het Teutengat.

 

xxx de toekomstige prinses

Reacties zijn gesloten.