DSC_0081 2023 (1)

Blog The Princess Diaries

Lief dagboek,

De rem wordt onverwacht heel hard ingetrapt. Dit is een behoorlijke tegenvaller. Als toekomstig prinses van alle Teuten en Teutinnen had ik gehoopt dat het anders zou lopen. Ik hoop oprecht dat iedereen gezond is en blijft. Na deze onderbreking hopen wij straks wel weer door kunnen gaan met voorbereiden van carnaval 2022. Er zullen waarschijnlijk voorwaarden worden gesteld aan iedereen die het met ons wil meevieren. Ik kan alleen maar hopen dat daarvoor begrip is.

Wat veel belangrijker is! Wat gaan we nu dan wel doen. Vooruit kijken, samen met het bestuur op zoek naar een alternatief. Ik verwacht dat we nog iets langer anoniem blijven. Maar als daar dan straks het moment is, dan vieren wij het met een groot feest! Ik kan jullie best verklappen dat ik regelmatig carnavalsmuziek luister, dansen en zingen, het helpt om positief te blijven.

1 ding weet ik zeker, binnenkort ben ik jullie trotse prinses! Trots op onze carnaval, die we samen zullen vieren.

Lief dagboek, alaaf

Xxx de prinses.

Reacties zijn gesloten.