DSC_0081 2023 (1)

Blog The Princess Diaries

Lief dagboek,

Midden in alle voorbereidingen wordt er een persconferentie aangekondigd. Het zal toch niet gebeuren dat ons avontuur al ophoudt voor dat we echt gestart zijn? Met een knoop in mijn buik volg ik de nieuwsberichten. Gelukkig, voorlopig gaan we nog door. Vol goede moed op naar 20 november, de avond waarop ik op het podium laten zien dat ik de prinses ben!

Mijn jurk mag ik ophalen, hij zit perfect. De foto’s kunnen worden gemaakt. De afspraak is al snel. Ik vind het best spannend, het wordt allemaal wel heel erg echt. De fotograaf zorgt voor een ontspannen sfeertje. Eigenlijk gaat het hartstikke lekker. De ene na de andere positie wordt aangenomen. We lachen wat af. De vorst en vorstin zijn meteen heel behulpzaam. Dat vind ik super en weet dan ook zeker dat het allemaal goed gaat komen.

Ik tel al langzaam af en krijg er steeds meer zin in! Maar ik vind het ook steeds lastiger worden om het geheim te houden, dus ben ik blij dat ik jou mag schrijven. Dat haalt de druk toch wat van de ketel. Ik moet nu wel gaan nadenken en voorbereiden. Hoe gaan we het 20 november bekend maken aan onze familie en vrienden. We willen ons moment wel met iedereen erbij vieren.

Lief dagboek, tot snel!

xxx de prinses

Reacties zijn gesloten.