DSC_0081 2023 (1)

Blog The Princess Diaries

Lief dagboek,

Deze laatste keer vertel ik je graag over de meest fantastische carnaval ooit. Hierna zal in het najaar de nieuwe prins of prinses een manier zoeken om iets van het bijzondere avontuur met ons te delen. Dit dagboek was voor mij mijn manier, maar geen enkele prins of prinses doet het op dezelfde manier. En dat….maakt het zo bijzonder.

Wij hebben het op onze manier gedaan. Ik vond het super, geweldig, fantastisch en had het voor geen goud willen missen. Ik had nooit kunnen bedenken hoe het zou zijn. Ik kan nu zeggen dat het is gelukt op de manier hoe wij dit graag wilden vieren. Samen met onze adjudant, zijn vrouw, onze vorst en vorstin en alle andere leden van CV de Teuten beleefden wij deze carnaval heel intens. Alles was bijzonder, de  contacten met de alle mensen tijdens de zittingen en met de carnaval, de bezoeken aan Lunetzorg en het Hofhuys, kinderen op de basisscholen. De dankbaarheid van iedereen wanneer wij tijd voor ze vrij maakten, zo ontzettend bijzonder. Daarnaast alle verassingen die er waren en de fantastische dagen vol met feesten en optochten. De energie werd wel wat minder gedurende de dagen, maar leek niet op te raken. De emoties die vrij kwamen na het inleveren van onze officiële scepters en afscheid van deze carnaval overvielen mij. Ik kan met geen pen beschrijven wat je dan voelt, maar zo intens dankbaar voor alle warmte en steun die wij mochten ontvangen. Geweldig!

Er komen nog een paar momenten waar ik nog eens mag stralen, daarna geef ik de scepter over aan mijn opvolgster.

Ik wil nog een ding zeggen, krijg je ooit de vraag………..Wil je de prinses van de Teuten worden? Zeg dan JA, een ervaring die je nooit vergeet. Die je brengt op plaatsen die je (nog) niet kent. Alle steun en het warme bad van deze mooie vereniging maakt dat je dit fantastische avontuur ten volle samen beleeft. Dus twijfel niet,😉.

Lief dagboek, dit is een afscheid. Ik kon jou alles toe vertrouwen. De vraagtekens die ik had, de hoogtepunten en soms de onzekere momenten. Ik geniet nog volop na van deze prachtige tijd. Ik heb ontzettend genoten!

Nog een keer onze leus: “Allemaal lachen en springen, samen laten wij het Teutengat swingen!”

xxx (nog even) Prinses Judith

Reacties zijn gesloten.