DSC_0081 2023 (1)

Blog The Princess Diaries

Lief dagboek,

Mijn lieve dagboekje, wat maak ik toch allemaal mee. De laatste weken staan in het teken van de zittingsavonden bij de zusterverenigingen. Het voelt heel bijzonder om overal te gast te zijn. Iedereen doet zijn best om er leuke avonden van te maken. Die lieve kleine dansmarietjes, zo schattig. Maar ook de oudere groepen in opperste concentratie om hun beste optreden ooit neer te zetten. Ik kan daar zo van genieten. Natuurlijk alle andere artiesten die maanden bezig zijn om hun act vorm te geven, krijgen van mij een extra groot applaus. Waar ik ook erg van geniet zijn de feestjes na de zittingen, zet voor mij de muziek wat harder en dan dans ik lekker in het rond. Dan kan het voor mij nooit te lang duren. 😉

Zo langzamerhand komen we steeds dichter bij de carnaval. Het wordt drukker, maar het gaat allemaal zo snel. Dat wil ik helemaal niet, ik wil dat dit nog veel langer duurt. De hele planning voor met die dagen is inmiddels doorgesproken. Helaas gaat de optocht van zondag niet door, MAAR bij de Teuten zijn ze niet voor 1 gat te vangen. Er wordt meteen geschakeld en daar is het grootse carnavalsontbijt. Vorig jaar was het een grandioos succes, dat gaan we dit jaar toch minimaal evenaren. Dus (nog) geen plan voor de zondagochtend? Kom gezellig ontbijten bij ons in de residentie! (de Gouden Leeuw).

Ik heb er zin in! Tot ziens ergens in ons mooie Teutengat.

Onze leus β€œallemaal lachen en zingen, samen laten we het Teutengat swingen!”

Lief dagboek, tot gauw. Waarschijnlijk de komende tijd erg druk dus misschien pas tot na de carnaval!

xxx Prinses Judith

Reacties zijn gesloten.