DSC_0081 2023 (1)

Blog The Princess Diaries

Lief dagboek,

Wat een drukte was het de afgelopen tijd, maar wel heel leuk.  Ik neem je graag even mee in hoe het mij de laatste tijd is vergaan. Niet meer constant uitkijken wat je doet of zegt, dat voelt heerlijk!

Eindelijk was het dan zover. Zaterdag 19 november werd onthuld dat wij het prinsenpaar voor 2023 zijn. Eindelijk geen geheimen meer. Het was een onvergetelijke avond. Familie en een deel van de vrienden waren op de hoogte gebracht. De vrienden uit Bergeijk hadden we niets verteld. Hun reactie was onbetaalbaar. Ik moet zeggen dat je dan in 1x alle wachttijd vergeet. Vanaf dat moment geniet ik volop van alles wat ons overkomt. Feestje na de uitroeping, gezelligheid en voor je het weet staat er een dj met al zijn spullen in je woonkamer. En dat om 3.30u.

De week erna wordt je overal spontaan gefeliciteerd. Iedereen weet dan blijkbaar dat je prinses bent. Dit is echt heel bijzonder.

De agenda vult zich meteen, maar december konden we nog rustig aan doen. Beetje wennen, maar dat gaat heel snel in deze gezellige vereniging. Het voelt als een warm bad. We gaan er met zijn allen een toptijd van maken.

Januari startte meteen met een goede verrassing en we hadden weer een gezellig feestje te pakken. En voor je het weet zit je in de bak bij de zittingen. Ik vond het spannend, maar heb er van genoten. Elke avond had wel iets speciaals. Grote verrassing was het speciale lied wat onze vrienden voor ons hadden geschreven en ingezongen. Ook nu bleek iedereen op de hoogte, behalve wij. Ik heb zo’n gevoel dat dit een terugkerend thema is. Ik laat het gebeuren, want tot nu toe ben ik steeds blij verrast. Tot aan de carnaval hebben we elk weekend activiteiten, ik vind het heel leuk. Kijk uit naar de carnaval. Ik hoop dat iedereen de weg weer weet te vinden naar alle festiviteiten. Carnaval heeft toch op een laag pitje gestaan de afgelopen jaren ivm de pandemie.

Ik hoop jullie allemaal te zien, om de lachen, te springen en te swingen. Carnaval vieren doe je samen!

Onze leus is natuurlijk niet voor niets β€œallemaal lachen en springen, samen laten wij het Teutengat swingen.”

Lief dagboek, tot de volgende keer!

xxx prinses Judith

Reacties zijn gesloten.