DSC_0081 2023 (1)

Blog The Princess Diaries

Lief dagboek,

Ik schrijf nu voor 11e keer een stukje in mijn geheime dagboek. Dit is ook meteen de laatste, want a.s. zaterdag is er geen geheim meer. Het moment waar ik nu al ruim een jaar op wacht komt eraan. Een jaar met vele gezichten.

Verrast, omdat ik gevraagd werd prinses te zijn.

Gehaast, want alles moest in sneltreinvaart geregeld worden.

Verheugd, want alles was gelukt ruim voor de bekendmaking.

Onzekerheid, vele persconferenties en aangekondigde maatregelen.

Teleurstelling, want het kon niet doorgaan. Zelfs niet in de 2e termijn.

Verbazing, carnaval ging toch door. Helaas in een andere rol carnaval gevierd.

Alle emoties dit jaar mochten er zijn en ik kan je zeggen die waren er ook allemaal. Het geheim waarover het nu al 11x gaat, bleef voor mij mijn geheim. De echte spoorzoekers zeggen het te weten, anderen denken het te weten en weer anderen zijn vertrokken vanaf een ander spoor en staat een grote verrassing te wachten. Voor iedereen komt de echte bevestiging deze zaterdag. Eindelijk!!!! Ik kijk ernaar uit, mijn geheim bewaren heeft nu lang genoeg geduurd.

Zie ik jullie zaterdag , 19 november’22, bij de “Gouden Leeuw”? Na de grote finale van de” Masked Singer”, kunnen we tijdens een gezellig feestje kennismaken.

Tot dan!

Lief dagboek, ik vond het fijn in dit roerige jaar, mijn avontuur te kunnen delen met jou.

XXX prinses van C.V. Teuten 2023

Comments are closed.